Hi, need some help please with the BTCC mod.

Having trouble? Need some advice?

Hi, need some help please with the BTCC mod.

Postby littleP » 04. Apr. 2017, 16:09

I'm a massive BTCC fan and downloaded your mod to try it out (thanks for doing it by the way!)

Unfortunately I get an error after setting up a quick race @ Brands. It comes up with an error message and fails to load. Any ideas what I am doing wrong? I downloaded the v1.1 version and put the cars in the content folder. I have taken a screenshot of the file structure and the error message to hopefully help diagnose the problem. Sorry for my first post to be a request for help :/

Thanks, P

Untitled.jpg
User avatar
littleP
 
Posts: 2
Joined: 27. Aug. 2016, 17:24

Re: Hi, need some help please with the BTCC mod.

Postby littleP » 04. Apr. 2017, 16:29

Never mind I had it in the wrong directory it seems.

However, there seems to be an issue with sound ie. I can't hear any other cars and there is even no sound in the external chase view from my own car.

Any ideas? Thanks guys. I really want to get this working as it looks awesome!
User avatar
littleP
 
Posts: 2
Joined: 27. Aug. 2016, 17:24

Re: Hi, need some help please with the BTCC mod.

Postby P1LOT » 05. Apr. 2017, 22:03

Glad to hear you got the mod working.
The sound issue happened with one of the updates to AC, all 3rd party mods were broken for external sounds. Mods need an update to fix them.
I'm not part of the development team for this mod, but believe a fix is planned.
T7R|P1LOT - Triple7Racing
(Gavin Burton #30)
User avatar
P1LOT
 
Posts: 431
Joined: 09. Mar. 2014, 18:29
Location: Teesside, UK


Return to AC - Guides & Help

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 0 guests

© Copyright - Triple7Racing
cron