track not loading

Something is not working? Need some help?

track not loading

Postby tubs » 18. Aug. 2016, 22:41

posting for a friend, he has windows 10 and when loading brands hutch it does not load and goes back to home page,
i have reinstalled it but still the same, any help ?
thanks.
User avatar
tubs
 
Posts: 2
Joined: 31. Jul. 2016, 19:39

Re: track not loading

Postby Fordman » 19. Aug. 2016, 08:26

It won't be the track, it will be the car of choice. There will be something wrong with the mod he is trying to use. Has he tried Kunos cars with this track.
Fordman
 

Re: track not loading

Postby P1LOT » 19. Aug. 2016, 13:23

I have this problem regularly due to graphic settings. Usually when I forgot to change number of screens or resolutions, but there's no information on what caused the problem.
Worth checking?
T7R|P1LOT - Triple7Racing
(Gavin Burton #30)
User avatar
P1LOT
 
Posts: 433
Joined: 09. Mar. 2014, 18:29
Location: Teesside, UK

Re: track not loading

Postby Festa_PWR » 19. Aug. 2016, 14:18

P1LOT wrote:I have this problem regularly due to graphic settings. Usually when I forgot to change number of screens or resolutions, but there's no information on what caused the problem.
Worth checking?


This usually happens after an update. Seems the game resets to some pre-determined setting and if it doesn`t match your native resolution, the game crashes back to the menu.
T7R|Festa_PWR - Triple7Racing
(Kris Vickers #47)
User avatar
Festa_PWR
 
Posts: 781
Joined: 01. Aug. 2015, 23:06
Location: North West

Re: track not loading

Postby tubs » 19. Aug. 2016, 14:33

P1LOT wrote:I have this problem regularly due to graphic settings. Usually when I forgot to change number of screens or resolutions, but there's no information on what caused the problem.
Worth checking?

we did that.
User avatar
tubs
 
Posts: 2
Joined: 31. Jul. 2016, 19:39

Re: track not loading

Postby Festa_PWR » 19. Aug. 2016, 15:35

tubs wrote:
P1LOT wrote:I have this problem regularly due to graphic settings. Usually when I forgot to change number of screens or resolutions, but there's no information on what caused the problem.
Worth checking?

we did that.


It`s likely to be the car used then, if it`s Kunos Brands you are using?

Unless it happens on multiple cars that are Kunos content?
T7R|Festa_PWR - Triple7Racing
(Kris Vickers #47)
User avatar
Festa_PWR
 
Posts: 781
Joined: 01. Aug. 2015, 23:06
Location: North West


Return to Guides & Help

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest

© Copyright - Triple7Racing